سیر سیاه ان ایکس چیست 2

خواص سیر سیاه چیست؟ فواید سیر سیاه برای معده، دیابت و لاغری + طریقه مصرف

هر چند آلیسین کمتر می شود ولی به جای آن آنتی اکسیدان ها که خواص مفیدی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر افزایش می یابد! طبق تحقیقات فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه باعث بهبود خواص آن برای بدن انسان می شود. به علاوه تبدیل آلیسین به آنتی اکسیدان ها باعث می شود بوی بد سیر از بین برود. این نوع سیر حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به کاهش التهابات بدن، تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت گوارش کمک می‌کند.

خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور می‌کنند، سیر سیاه ماده‌ای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه می‌شود. این ماده غذایی با تحریک تولید ملاتونین (هورمون تنظیم‌کننده چرخه خواب)‌ به شما کمک می‌کند که سریع‌تر بخوابید و خواب بهتری را تجربه کنید. سیر سیاه هم مثل بسیاری از ترکیبات طبیعی دیگر دارای خواص بسیاری است که می‌تواند مزایای ویژه خود را ایجاد کند؛ اما این را نیز باید در نظر داشت که در برخی موارد، سیر تازه در اولویت قرار خواهد گرفت. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش می‌دهد. به طور کلی سیرسیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد چرا که این محصول باعث میشود فرایند چربی سوزی و ازبین رفتن چربی های اضافی بدن زودتر انجام شود و علاوه بر آن به کم شدن اشتها نیز کمک میکند. شما میتوانید روزانه ۱-۳ حبه سیر سیاه را یا به صورت خام یا مخلوط در غذا مصرف کنید.

این مکمل‌ها برای افرادی که نمی‌خواهند طعم آن را حس کنند اما مایل به بهره‌مندی از خواص آن هستند، گزینه‌ای مناسب است. اگرچه فروش سیر سیاه به اندازه سیر سفید و تازه رایج نیست ولی با این وجود همچنان در برخی فروشگاه‌ها وجود دارد؛ اما اگر نتوانستید آن را در هیچ فروشگاهی پیدا کنید، نگران نباشید! علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش می دهد. لازم به ذکر است که شواهد کافی برای اثبات تأثیر مستقیم سیر سیاه بر درمان دیابت در انسان وجود ندارد و مصرف آن در بیماران مبتلا به دیابت باید زیر نظر پزشک متخصص باشد.

به نظر نمی رسد سیر سیاه عوارض جانبی عمده ای داشته باشد اما اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید یا به سیر حساسیت دارید باید از مصرف مقادیر زیاد آن اجتناب کنید. این تحقیق مقدماتی است و دانشمندان باید تحقیقات بیشتری در مورد خواص بالقوه سیر سیاه در مبارزه با سرطان انجام دهند. مردم بیشتر از طریق غذاهای گیاهی از جمله سیر آنتی اکسیدان ها را مصرف می کنند. حالا که می‌دانید کاربرد‌های متعدد سیر سیاه چیست و چقدر می‌تواند در پخت‌وپز انعطاف‌پذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقه‌مند باشید.

سیر سیاه به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی، می‌تواند به کاهش التهابات بدن و درمان مشکلات مفصلی و آرتریت کمک کند. سیر سیاه در واقع همان سیر معمولی است که تحت فرآیند تخمیر و تغییر دما و رطوبت به مدت زمان مشخصی قرار می‌گیرد. این فرآیند که بین 45 تا60 روز طول می‌کشد، باعث می‌شود که سیر تغییر رنگ داده و به رنگ سیاه دربیاید. در این حین، ترکیبات شیمیایی سیر تغییر کرده و خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی آن تقویت می‌شود.


سیر سیاه نی نی سایت
سیر سیاه ناشتا
سیر سیاه نی نی
سیر سیاه نجف آباد
سیر سیاه نرم است یا سفت
سیر سیاه نحوه مصرف
سیر سیاه ناشتا برای لاغری
سیر سیاه نرم است
روغن سیر سیاه نی نی سایت
سرم سیر سیاه نی نی سایت